"Ik hou ervan om plezier te hebben, te reizen en van het leven te genieten.
Daarom kan ik nu doen wat ik doe."

Webdesign

Een website maken is prima zelf te doen.

Tenminste, als je daar de tijd voor hebt en er de moeite in wilt steken. Het is voor veel mensen een nieuwe vaardigheid en zoals met alle nieuwe dingen moet je er de tijd voor nemen om dit te leren.
Het belang van een goede website
Tegenwoordig is je website niet alleen maar een visitekaartje, maar een stabiel fundament voor je. Reden te meer om het in 1 keer goed te doen. Wanneer ze u op internet niet vinden, bestaat u digitaal niet.
Het is gewoon zonde van je tijd en energie om er na een paar maanden achter te komen dat je website niet doet wat je ervan verwacht.
Een website is altijd bereikbaar, ook wanneer je niet aan het werk bent. Je hebt zo een groot bereik en bereikt misschien mensen die je anders nooit had bereikt. De wereld kan je bereiken, als ze je vinden.

Er komt nogal wat kijken bij een succesvolle website.

Domeinnaam en Hosting
Ten eerste moet je nadenken over je nieuwe domeinnaam. De juiste domeinnaam kan je namelijk een kleine voorsprong geven in de zoekresultaten.
In de veel gevallen is naam nog wel beschikbaar als een .nl domein. Je kunt je domeinnaam vastleggen via een groot aantal aanbieders.
Naast je domeinnaam heb je hosting nodig.

Website door mij laten bouwen, wat kost het?

Ik maak websites voor particulieren, verenigingen en bedrijven. De websites zijn responsive, dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat (computer, tablet, telefoon) waarmee uw bezoeker uw website bekijkt. Ik werk alleen WordPress, omdat WordPress op bijna 31% procent van alle websites wereldwijd draait.
Nu je weet waarom een website nodig is in 2020 kun je aan de slag gaan. Heb je géén idee waar je moet beginnen of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan help ik jou graag.

Hoe ga ik te werk.

1. Stuur mij eerst een bericht met jouw wens(en)
2. daarna neem ik contact met je op
3. Na akkoord start ik met het design naar jouw wensen
4. Eerste correctieronde, je kunt zelf live meekijken naar het resultaat

Daarnaast kan ik u ontlasten van het hele website gebeuren.

Als je al een website heeft en de basis is nog prima kan ik een ‘opfrisbeurt’ geven, maar het kan ook zijn dat je jouw website wil uitbreiden met nieuwe content of technieken. Ik kan je daarbij helpen
1. door artikelen en teksten te beheren op uw site
2. het aanmaken van nieuwe webpagina’s
3. het maken en plaatsen van (web)fotografie
Kortom voor hulp bij het (totale) beheer van jouw online activiteiten is mijn passie en hobby.