"Ik hou ervan om plezier te hebben, te reizen en van het leven te genieten.
Daarom kan ik nu doen wat ik doe."

Fotografie

Voorheen was mijn werk mijn hobby. Nu is er een andere tijd gekomen. Ik heb u alle tijd voor mijn hobby, omdat ik na 40 jaar niet meer werk. Ik merk wel dat mijn hobby nog steeds mijn professionele uitstraling heeft. Doordat ik nu meer tijd heb ben ik me meer gaan richten op de fotografie en met name de ouderen fotografie.
Als fotograaf probeer ik mensen te portretteren zoals ze daadwerkelijk zijn. De fotosessies zijn dan ook altijd heel ontspannen en ongedwongen. Mijn specialisatie is het fotograferen van ouderen in verzorgingshuizen en in de thuissituatie. Deze mensen worden vaak ‘vergeten’ en dat is wat ik wil voorkomen.

Hoe ga ik te werk.
Bij een fotoreportage zijn unieke momenten van samenzijn een beleving die gevangen wordt in een foto. Je zult de liefde voelen, opgaan in het moment en de warmte terugzien op iedere foto. Ik doe dit het liefst door te fotograferen met een van de dierbaren van de oudere(n).

Een ding is zeker er hoeft niet te geposeerd te worden.
Daardoor creëer ik een ontspannen sfeer waardoor ik juist die momenten kan vastleggen die heel echt en spontaan zijn.
De foto wordt zoveel meer dan enkel een foto. Het is een beleving, vastgelegd op een foto die voor altijd blijft bestaan.
Want we hebben allemaal wel ergens een kiekje, moeder, vader, broer en zus, opa of je oma, liggen in een la of kast waar zij op staan. Maar een echt mooi portret hebben we meestal niet.
Het fotograferen van hen geeft mij en jouw de kans van het vastleggen van de geschiedenis die ze hebben meegemaakt en hebben deelgenomen aan enkele opvallende uitdagingen in juist dat ene moment.
Dit kan het beste gebeuren op de locatie die je in overleg met mij bepaalt.

Interesse gewekt, vul onderstaande formulier in.